Kalbant apie krepšinio avalynę, šioje rinkoje būtų sunku rasti galingesnį vardą už Air Jordan. Dešimtmečiai inovacijų, ikoniškų dizainų, nuolatinis progresas ir stiliaus galimybės aikštėje Air Jordan krepšinio batams nutiesė kelią į aukštumas ir leido suburti milijonus gerbėjų visame pasaulyje. Viena iš naujausių šios linijos papildymų yra Air Jordan Tatum 1 - modelis, kuris sužavėjo tiek profesionalus, tiek mėgėjus. Pažvelkime į vardinius Jayson’o Tatum’o kedus iš arčiau.

Jayson’as Tatum’as Jordan kompaniją atstovauja nuo 2019-ųjų ir jau tada buvo galima spėti, jog anksčiau ar vėliau ateis laikas, kai kompanija NBA žvaigždei dedikuos vardinius krepšinio batus. Tas laikas išaušo 2023-aisiais. Air Jordan Tatum 1 kedai dėl savo lengvo svorio ir amortizuojančio pado yra puikiai tinkami visų pozicijų krepšininkams. Kedai pasižymi patogia ir tuo pačiu tvirta konstrukcija, o pado priekyje įmontuota Zoom Air pagalvė leis judėti komfortiškai ir jausti aikštę. Įdomus faktas – 42 dydžio Air Jordan Tatum 1 kedai sveria vos 340 gramų. Air Jordan Tatum 1 krepšinio kedai gimė iš Tatum’o noro avėti batus, kurie taptų jo pėdos dalimi ir užtiktinų maksimalią laisvę žaidžiant tiek puolime, tiek gynyboje.

Bostono „Celtics“ žvaigždė įžvelgia ir gilesnę savo vardinių kedų misiją: „Noriu, kad žmonės jaustųsi galintys prisijungti prie manes. Prisimenu, kai buvau vaikas, eidavau į parduotuves ir ieškojau vardinių savo mėgstamų žaidėjų batų. Tą akimirką, kai pamatydavau ir apsiaudavau batą, jausdavau, kad tam tikra prasme esu arčiau jų. Taigi, noriu, kad šie batai būtų tiltas tarp mano gerbėjų ir manęs.”

Air Jordan Tatum 1 krepšinio kedai tuo pačius pasakoja įdomius faktus apie NBA žvaigždę – tam Jordan pasitelkė kūrybingus dizainerius, kurie kūrė išraiškingas spalvines šio modelio versijas. Viena jų – Zoo, kurią įkvėpė Bostono zoologijos sodas, kuriame krepšininkas dažnai lankosi su savo sūnumi.

 

Dar viena spalvinė versija – Barbershop. Ji dedikuota krepšininko pomėgiui lankytis kirpykloje ir visada atrodyti nepriekaištingai.

 

Yaptinga versija Jayson'as Tatum'as pagerbė ir savo gimtąjį miestą - Sent Luisą.

 

Air Jordan Tatum 1 krepšinio kedai internetu