New Balance 327 kedų modelis su trenksmu debiutavo 2020-aisiais ir iki pat šių dienų nepraranda savo populiarumo bei gali tapti realiu kandidatu savo vardą įtvirtinti šalia kultūrinių ikonų. Kaip šis NB siluetas pasiekė aukštumas? Pirmiausia, pasaulį sužavėjo paprastumu pagarsėjusio 70-ųjų stiliaus interpratacija, kurią New Balance sugebėjo adaptuoti modernaus gatvės stiliaus rėmuose. Beveik visos New Balance 327 kedų dizaino detalės buvo pasiskolintos iš aštuntojo dešimtmečio archyvų ir ikoninių bėgimo batelių – New Balance 320 (1976), New Balance 355 (1977) ir New Balance SuperComp (1977).

Augti populiarumui padėjo ir kolaboracijos su įvairiais prekės ženklais ir išleistos riboto leidimo versijos. Bene populiariausia kolaboracija tapo Casablanca x New Balance 327. Šis bendradarbiavimas sulaukė didelio kolekcionierių ir sportbačių entuziastų dėmesio. 327 modelio išleidimas tapo tramplynu į sėkmę visai New Balance kompanijai ir padėjo išlaikyti savo aktualumą konkurencingoje kedų rinkoje.

New Balance 327 kedai sulaukė didelio dėmesio socialiniuose tinkluose. Instagram tinkle išvydome daugybę ryškiausių pasaulio garsenybių, demonstruojančių įvaizdžio variantus su šiais sportbačiais. Su NB 327 kedais matėme tokias žvaigždes, kaip Dejounte Murray, Hailey Bieber, Jack Harlow, Kendall Jenner, 21 Savage, Timothée Chalamet ir daugybę kitų.

Būtina paminėti ir akį traukiantį New Balance 327 kedų dizainą. Didelį “N” logotipą ant batelių įkvėpė New Balance 320 – tai buvo pirmieji kompanijos bateliai, kurie turėjo šią dizaino detalę. Pratęstą guminis padą, kuris driekiasi beveik iki pat batelių įmovos, dizaineriai pasiskolino iš bėgimui bekele (trail running) skirto New Balance 355 silueto. Viršutinę New Balance 327 kedų dalį įkvėpė savo lengvumu pagarsėję SuperComp bateliai. Universalūs New Balance 327 laisvalaikio kedai sukurti kiekvienos dienos avėjimui ir laisvalaikiui, todėl tiks absoliučiai bet kokiai progai ir taps tobula įvaizdžio dalimi. New Balance 327 sujungia klasika tapusias New Balance dizaino detales ir modernias technologijos – šis duetas nutiesė kelią į sėkmę.

Pabaigai - įdomus faktas. New Balance 327 kedai turi jiems dedikuotą repo kūrinį. 327 vardu vieną iš Pray for Paris albumo kūrinių pavadino reperis Westside Gunn. Būtent ant jo pėdų 2020-aisiais Paryžiaus mados savaitėje debiutavo Casablanca x New Balance 327 kedai.

New Balance 327 kedai Tavo stilingam laisvalaikiui