Susipažinkite – šiandien išleidžiamas trečiasis vardinis LaMelo Ball’o krepšinio kedų siluetas. Puma LaMelo Ball MB.03 nukels į niekada nematytą alternatyvią visatą – spalvingą Melo pasaulį.

Naujausias Melo kedų siluetas prisistato su išraiškinga spalvine versija, kuri sukurta su pačiam krepšininkui priklausančiu LaFrancé brand’u. Įdomu, jog šią versiją ir agresyvų dizainą įkvėpė ateivių pasaulis – taip norima pasiųsti žinutę, jog LaMelo žaidimas krepšinio aikštėje yra tarsi ne iš šio pasaulio. Krepšinio kedus, taip pat, puošia tradicinis prancūziškas gėlių raštas, kuris pasakoja apie išraiškingą LaMelo stilių ir norą visuomet atrodyti išskirtinai. Akį traukiančią kedų išvaizdą papildo ir pažangios technologijos. Pėdos keduose visuomet jausis tvirtai dėl dvigubo sluoksnio tinklelio viršutinės dalies, o visą jėgą ir greitį aikštėje atskleisti leis NITRO™ putos vidpadis.

Bendradarbiavimo su Puma rezultatu patenkintas liko ir pats LaMelo: „Džiaugiuosi galimybe sujungti du savo pasaulius – Puma ir LaFrancé. Tai reta ir išskirtinė kolekcija mano gerbėjams.“

Puma LaMelo Ball MB.03 LaFrancé kedai