Pirmieji Puma RS-X kedai pasaulį išvydo dar 1986-aisiais, o jų gimimas sukėlė nemenkas bangas, kurios gyvuoja iki pat šių dienų. Puma RS-X laisvalaikio kedai grąžina mus į spalvingą 80-ųjų laikotarpį – apie tai sufleruoja dideli batelių gabaritai ir ryškūs bei kontrastingi blokai. Tuo pačiu laisvalaikio kedai apjungia ir futuristinį įvaizdį.

Kedų stilius apibūdinamas žodžių junginiu Futro – Future (ateitis) ir Retro, o pavadinime įpinta X raidė siunčia žinutę apie laukiančius nuotykius – Extreme (ekstremalus), Exaggerated (ryškus) ir Remixed (maišytas). Šie kedai puikiai atspindi Puma filosofiją - drąsų, kūrybingą ir modernų požiūrį į mados industriją.

Puma RS-X kedai sukurti stiliaus eksperimentams - jų ryškus, futuristiškas dizainas ir ryškios spalvos gali pritraukti dėmesį ir išskirti jus iš minios. Akį traukiantis RS-X kedų dizainas apima ryškius kontrastus ir formas, kurios įkvepia originaliems įvaizdžio kūrimo sprendimams. Taip pat, unikalų vizualinį įspūdį kurti padeda ir skirtingi audinių sluoksniai, odos ir sintetinės detalės.

Modernaus stiliaus pažiba vadinami Puma RS-X kedai – puikus akcentas norint išskirtinio įvaizdžio. Be to, šis siluetas yra dievinamas dėl minkštos ir itin komfortiškos konstrukcijos bei pado. Su šiais sneaker’iais patogiai ir užtikrintai jausiesi net ir po ilgos dienos. RS-X kedai turi daug skirtingų spalvinių versijų, todėl kiekvienas gali atrasti tinkamiausią kombinaciją, kuri leis išreikšti savo asmeninį stilių.

Puma RS-X kedai laisvalaikiui